Thursday, June 20, 2024

The Garden / Prizm - Blackcurrant & Peach Sour

Blackcurrant & Peach Sour (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujnenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Biting Blackcurrant acidity softened by sweet and juicy white Peaches. Rounded off with toasty hazelnuts, this Peach cobbler in a can was made with our good mates from Montpellier."

Keskmist kasvu purk, lootusetult mitte-meeldejääv kujundus. Pöidlapaksune heleroosa vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - ebamääraselt määrdunult tuhmpunane. Aroom - virsik ja virsikukivi, mustsõstralist poolt tabada ei õnnestu.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu ning ootamatult tihke ja püreelise tunnetusega. Keskmaitse - hapu, aroonialik, keelt parkiv, veidi agressiivne. Lõppmaitse - happeline ja ebamäärane, vähese magusa rõmega. Järelmekk - kuiv, parkiv, happeline

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-happelise buketiga OK taseme rüübe. Noh happelisuse mõttes emotsioone ju tekitab, aga valitud maitsekombinatsioon on selgelt ebaõnnestunud, kuna esile ei pääse ükski selgelt äratuntav joon
---
suti saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment