Monday, June 24, 2024

Garmisch - Weissbier

Weissbier (Garmisch, Saksamaa) pl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Weissbier - Hefeweizen" ja hinnang pole veel jõudnud välja kujuneda. Untappd liigimääratlus: "Wheat Beer - Hefeweizen" ja hinnang 3,66 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Our classic wheat beer, naturally cloudy and amber-colored, with a strong head of foam, is finely sparkling on the first sip and velvety on the finish. Clearly characterized by fruity notes on the nose, it is slim, elegant and refreshing in body."

Keskmist kasvu pudel, rõhutatult lihtne sildikujundus. Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasist, kuid hõreneb suuremulliseks ja mõõdukalt püsivaks. Õlle värvus - kerge uduvinega kuldne. Aroom on magusakas ja kergelt banaanine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-hapukas. Keskmaitse - magus-mõrkjas ja täidlane. Lõppmaitse - banaani ja leiva segune. Järlmekk muutub juba õite magusaks ja nüüd juba banaanikeeksi meenutavavaks

Keskmisest tsõbaruke raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Väga hea sooritus saksapäraste nisuõllede seeriast.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment