Friday, September 6, 2024

Anderson X

Anderson X (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,34 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Brewed for Anderson's Brewery's 10th Anniversary this thick and luscious Imperial Stout has been aged in Pedro Ximenez and Maple Syrup barrels"

Väike vahakaelaga pudel, sildikujundus tavapärasest erinev nii sildi kujult kui kuvandilt, tõmmates tunnustilgale risti peale :D

Pöidlapaksune tumepruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - täismust. Aroom - kuivalt ja kirsiselt ning metalselt võimas, röstine ja ploomine.

Esmamekk - tihe, rikkalik, viskoosne, liköörilik, ploomikonservine ja kohvikreemine

Keskmaitse - oisapoiss, KUI tigutihe, võimsalt naftatankerina liikuv, alkoholisoe oma seduktiivseimas mõttes, rukkiveiniline oivakraamiline

Lõppmaitse - vaata selles õlles on vahtrasiirup tõstetud esiplaanile, postmanendile ja Raeplatsile, pandud rahva ette vaatamiseks ja välismaise elukana imetlemiseks ... ning oi sellise kunstkambrilise vahtrakaunitari eest oleks rahvas valmis ka maksma!

Järelmekk - umbeulmeliselt tõhus sherrytõlgendus siirupises pinnalaotuses. Metall-rosinate liköör pehmekäpalises ploomkirsikäpas, vuntsid kleepjalt kuu poole õieli, silmis sügisunistus, huulil lehekahisev õndsusohe.

SÜRREAALSELT ÜLEMÕÕDULISELT HEATAHTELINE JA NAERUKURRULINE LIKÖÖR-ÕLLELINE JÄRELEMÕTLEJA!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment