Friday, September 6, 2024

Kompressor - Tummine

Tummine (Kompressor, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda koda. Untappd ei tunne veel seda jooki

Tootjainfo: "Tummine on tume laager tüüpi õlu, mis pakub sügavat ja rikkalikku maitset. Selle täidlane maitseprofiil ja kerge mõrudus rahuldavad ka kõige nõudlikuma õllearmastaja maitsemeeled."

Väike lihtne pudel, sildikujundus süngelt lakooniline. Pruunakas vaht täidab pool klaasist ning püsib väga kaua. Õlle värvus - tuhmivõitu sünkjaspunane. Aroomis röst, magus kohvi ja kamašokolaad.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mage-mõrkjas. Keskmaitse - röstine, hernene ja veidi tuhane. Lõppmaitse - viljakohvi ning mõru kamašokolaad. Järelmekk - hapukas, kuiv ja kergelt tuhane. Õhkõrn vürtsine järelm kannab tibakest lagritsa hõngu.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Röst on keha veidi ära söönud, puudub taakaalustav magusus, kuid kui panna stiiliks "schwarzbier", siis võiks sooritusega üsna rahule jääda.
---
saab olema saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment