Monday, September 30, 2024

Tuletorn / CoolHead - Karaoke Beer

Karaoke Beer (Tuletorn, Eesti) prk 0,44 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,84 punkti.

Tootjainfo: "Long-drink inspired fruited gose, brewed with preserved grapefruit, grapefruit juice, fennel, and juniper berries.
A collaboration with CoolHead Brewery, this next song is for them!"

Keskmist kasvu purk, sildil lauluhullud. Sentimeetrine vahukiht kadus sisuliselt kohe. Õlle värvus - mudruselt tuhmoranž. Aroomis magusal foonil on kergelt soolatolmu ja kadakavaiku.

Esmamekk on keskmise kehaga ja ootamatult jämemagus, hapu-mõrkjas greibine tilgake on vaid äärekeses. Keskmaitse muutub greibisemaks, kuid jääb siiski üllatavalt magusaks. Lõppmaitse toob nüüd mängu juba veidi ka soolasemat, meenutades soolatud sidruneid ... või pigem siiski apelsini. Järelmekk - soolakas-magus, kuiv ja punase greibi ning veriapelsini vahepealne.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-magus-soolakas-mõru-soolakas-magusa buketiga Friigikas. Soola nagu enamikes gosedes on narrilt vähe, fenkoliseemneid ei osanud üldse ära tunda, magusa mõttes arusaamatult ülemäärane. Aga kas see jook on maitsev? JAH!!!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment