Monday, September 30, 2024

Tuletorn - Recovering Perfectionist

Recovering Perfectionist (Tuletorn, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Scotch Ale / Wee Heavy" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Scotch Ale / Wee Heavy" ja hinnang 3,92 punkti.

Tootjainfo: "A wee heavy but make it personal. Brewed with black oats and time"

Keskmist kasvu purk, mille silt ajaks perfektsionisti raevu :) Pöidlajämedune kollane vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - MÄHERDUNE ilus soepunane! Aroom - karamell, soe leib, mahagon, mööbilvaha.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja toekalt magus-mõrkjas. Keskmaitse - mõru ja magus, kusjuures mõlemad pedaalid on üsna põhjas. Lõppmaitses - külmkuivatatud jõhvikate hapukas metalsus tuleb maitepilti tasakaalustama ja teeb seda NII võluva lihtsuse ja kohasusega, et vaata ja imetle. Järelmekk - röstine, kergelt isegi suitsune, karamelline, puidune, kadakane, pähkline, imeliseltilusane!

MEGA! PERFEKTSEL HÄSTI TEOSTATUD wee heavy! Seda õllestiili kohtab meie turul nii armetult vähe, aga seda suuuuuuurepärasem on nii mõte kui teostus. Trinititaanselt oivaline asendaja / sparringupartner parimatele bockidele. Sellel kojal kipub üldiselt magusaviga juures olema, aga teate, SIIA sobib see viga absoluutselt ideaalselt. Aitähh nii mõtte kui teostuse eest!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment