Saturday, October 19, 2024

Moczybroda - Jack Mangow

Jack Mangow (Moczybroda, Poola) pdl 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 47 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,63 punkti

Tootjainfo: "Mango Imperial IPA"

Keskmist kasvu pudel, sildil tuletis kuulsast mereröövli-muuvist :) Sentimeetrine erkvalge vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroomis on päris selge mango, aga seda mõrkjas puiduses raamis.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-mõru ja mangojoogine. Keskmaitse - tugevneb puidune-vaigune mõrudus, kuid mangone põhijoon jääb selgelt äratuntavaks. Lõppmaitse mõru-magusakas, vaigune, puidune, ürdine, raudrohu ja pärnaõie kombinatoorika. Järelmekis avaldub juba ka asjakohane humalahammustus ning mõru-magusa põhja kohale tekib ka kena vürtsikas kuma.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõru-magus-mõru-hapukas-mõru-magusa-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Jah IPA see kraam kindlasti on, jah mango siin ka kindlasti on, kuid nende kahe kombo ei pane kuidagi eriliselt rõkkama. Lihtsalt väga iselibisev jook, mis kohekindlasti pigem meeldib kui häirib.
---
tsuti saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment