Friday, October 11, 2024

Pühaste - Susanna/Susanne

Susanna/Susanne (Pühaste, Eesti) pdl 0,75 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Wild Ale - Other" ja hinnang 3,7 punkti

Tootjainfo: "Estonian Wild Ale w/ cherry, red grape, blackcurrant, raspberry."

Suur pudel, traatkinnisega kork-kork, latifundumlik sildikujundus. Tuhmroosa sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - mudruselt punane. Aroomis on tugev marjasus, milles domineerib mustasõstra ja vaarika duett.

Esmamekk on keskmise kehaga ja julgelt happeline. Keskmaitse - kuiv, happeline, vähese viinamarjaliku magusaga selle foonil. Lõppmaitse - parkiv-hapu, mustsõstraseemne-mõru, aktiiv-agressiivne. Järelmekk - näguväänavalt happeline ja arooniaparkiv.

FRIIKO-ÜLEVÕLLO. Esiteks on happesuse tase selline et võtab silmast pisara välja. Teiseks - üsna mõtetu on kuhjata kokku neli marja, teades et nad matavad üksteist lootusetult ära. Aga igatahes emotsioon joogist on VÕIMAS ning vana Gambrinus teab täpselt, mille peale nüüd näpuga näidata, kui küsitakse "midagi pärishaput"
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment