Saturday, April 20, 2013

Punch line


Foto: Missed out on ÖÖ and Rukkirääk? Drown your tears in this funny beer - MIKKELLER PUNCHLINE NOW IN STOCK!
***
Jäid ÖÖst ja Rukkiräägust ilma? Mikkelleri Punchline toob naeratuse kindlasti näole tagasi. NÜÜD MÜÜGIL!Punch line (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 4,6%. liigimääratlus: pilsner.

Erakordne õlu oma saamisloo mõttes. Tallinnas pesitsev inglasest õlleguru James Ramsden töötas välja selle õlle kontseptsiooni, valmistati see Taani ühe parima veiderõllede tegijaformaga Mikkeller ning pruulitud on see ... noh Gambrinus ainult oletab, et tõenäoliselt Belgias - enamasti valmivad sealsetes pruulikodades need "taanlased". Igatahes leiab sellel veiderdava disainiga sildilt ka eestikeelse sõna "õlu" :)


Kämblalaiune vahukiht muutub üsna kiirelt suuremulliseks ja vaob ajapikku, jättes pilsneri kohta kiiduväärsed vahujäljekesed klaasiseintele. Õlle värvus - klaarilt kuldkollane.

Aroom hoovab klaasist kaugele - äratuntav ameerikalike humalate kirbus kõditab humalasõbra sõõrmeid meeldivalt. Esmamekk mõjub kergelt, mõrkjalt ja õrnalt karamell-linnaste järele. Keskmaitses muutub see mõrkjas-hapuks, meenutades pisut pohla- ja vaarikavarretõmmist. Lõppmaitse on kibekas, vaigune, kuiv ja kare. Järelmekis õhkab kogu suukoobas kirbelt ja vürtsikalt, heinaselt ja seedrimänni vaiguselt.

Kerge kehaga, väga intensiivse humalakirbusega, kuiv ja krõbe rüübe. Piisavalt lahja ja värskendav, et hoida keha ja meel pikalt virge.
--------
pilt siit


No comments:

Post a Comment