Wednesday, July 9, 2014

Lehe Suvi


Lehe Suvi (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,2 %vol. Liigimääratlus: blond ale. Ratebeer pole veel hinnet välja töötanud.

Tootjainfo: "Suvi on lihtne. Ega teda meil siin pikalt ei ole ka. Mõni nuriseb, et üldse ei ole. Tegelikult on Eesti suvi imeline. See, kes tahab, saab kõik tehtud. Sukeldujad sukelduvad, surfarid surfavad. Saab rannas kuumal liival peesitada või maakodus töise päeva veeta. Sellise päeva õhtuks on tehtud Lehe Suvi. See õlu on lihtne nagu suvi isegi. Ta ei nõua käisest sakutades sinu tähelepanu, vaid laseb rahulikult mõelda tagasi tegusale päevale."

Väike lihtne pudel, lihtne, aga stiilne kleeps-silt. Erkvalge vahukiht on sõrmepaksune ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on leebe, kergel magusakalt karameljas.

Esmamekk on kergepoolne ja magusakas. Keskmaitses tiheneb linnase magus karameljus ja lisandub vähene murune humalamõrkjus. Lõppmaitses on sees väike huvitav pähkline noot, kuid üldiselt on see lihtne nagu lubatud. Järelmekk on hapukas-mõrkjas ja värskendav.

Kerge kehaga, nõrgalt karboniseeritud paletiga, magus-mõrkjas-hapuka buketiga lihtne janurüübe. Külmalt serveerituna täiesti sünnis suverüübe, kuid ei midagi enamat.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment