Monday, May 16, 2022

Guayabera

Guayabera (Cigar City, USA) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 92 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja hinnang 3,72.

Tootjainfo: "Traditional throughout Latin America, the guayabera shirt combines style, functionality, form and tradition in it’s four-pocketed design. We at Cigar City feel the same reverence and appreciation for the guayabera that we do for the Citra hop varietal, an ingredient that imparts notes of tangerine, lime and berries to this traditional American Pale Ale. The exclusive use of Citra hops in this beer creates a flavor that’s at once unique and recognizable, while it’s dry, crisp character and moderate alcohol make it as refreshing and functional as a crisp linen guayabera"

Väike purk, helerohelisel sildil eksootilised mustrid. Valge vaht täidab pool klaasi, kadudes küll üsna ruttu, kuid haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom -mõrkjas-magus, tsitruseline ja värske.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-magusakas ja vaigune. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja greibisemaks. Järelmekk - kuivapoolne, mõrkjas ja pisut puidune ning greibiseemnene ... ning siis kuivalt ja vürtsikalt õhetav

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Tsitruseline APA nii nagu seda ootad ja tahad ja küsid juurde. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment