Saturday, May 28, 2022

I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend Batch #3

I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend Batch #3 (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 14,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,27 punkti

Tootjainfo: "A new B.A. blend, this time with rum, bourbon, and speyside barrels."

Väike purk, sildil tünn-trummar. Tume punakaspruun vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - vähese punaka helgiga murra-silm-peast-must. 

Aroom tervitab eemalt portveiniliku raske ja täidlase magususega, mis aga läheneded muutub röstitihedaks, vaniljekreemi ja mandlilikööri küllane. See vana külalistemaja on täis kummitusi, lugusid ja pööningul krabistavaid nahkhiiri.

Esmamekk. Mandliõli. Ploominafta. Külili vajunud vana remmelga õõnes huikav ööelukas. 

Keskmaitse. Kohviklistiir. Purjus vanamees remmelga all võtab põuetaskust lapiku ja rüüpab rahuloleva röhatusega klõmaka rummi.

Lõppmaitse. Vanilje-brändi. Vanamees on kõigiga sõber. Ööelukas laskub ta kaabule nagu kännule, nahkhiired riivavad tiibadega ta habet.

Järelmekk. Mandlimarmelaad vanatallina täidisega. Vanamees vaatab kuud ja undab tasakesi oma noorepõlve laulukest, kuid täpselt nii tasa, et ei häiri isegi pelglik-uudishimulikku oravat, kes ta pulstunud salli sisse ööseks ulualust sätib.

ÜLEVÕLLI-UHHHUUUU-ÖÖKONTSENTRAAT. Mõrvarlikult võimas. See jook võtab aega ja pakub järelemõtlemist.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment