Thursday, May 19, 2022

Voodoo Ranger Agent 77 IPA

Voodoo Ranger Agent 77 IPA (New Belgium, US) prk 0,33 l. alc 7,7%vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 56 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,78 punkti.

Tootjainfo: "IPA. Not shaken. Not stirred. This tactically refined IPA is brewed with International Nelson Sauvin and Galaxy hops to create a floral and fruity IPA.
IBU 28"

Väike purk, pruulikoja tunnus-koolnu seekord ülikonnas ja karvamütsis. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on mõnusalt ja küpselt heledate viianamarjade taoliselt magus-hapukas ja mahlane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus ning õrnalt vürtsikas. Keskmaitse magus-hapukas, kergelt veinine ja leebe humalahammustusega. Lõppmaitse magus-mõrkjas, kreegine ja mahlane. Järelmekk -magus-vürtsikas, mõru, korraks kuivalt paitav, siis jälle hapukalt lainetav, kuid kõige lõpuks kenasti ja kuivapoolselt vürtsiselt türritav.

Keskmisest tiba raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mängulise paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Pigem küll NEIPA kui lihtsalt IPA, ülilahedalt ja -libedalt joodav, maitseküllane ja üliohtlikult ahvatlev ... ning paradoksaalselt ka praktiliselt mitte omataoliste hulgast eristuv.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment