Thursday, November 30, 2023

Anderson's - Ussikuningas Wild Turkey BA

Ussikuningas Wild Turkey BA (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 18,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,15.

Tootjainfo: "Müütide järgi elab ussikuningas kaugel (seal, kuhu linnud ei lenda) vaigumere taga kõrgel mustal kaljul asuvas lossis. Lossi valvavad kolme peaga maod, ussikuninga saabumist saadab müristamine"

Väike purk, sildil maal Kadrina spordikooli seinalt :) Sõrmepaksune pruun vaht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - ninaväänavaltmust.

Aroom - melass-nelgi-pähkli-liköör. Alkohol on üsa tuntav, kuid sellisel meeldivalt pehmel moel, mis soojendab, mitte ei torgi.

Esmamekk - raske, veidi õline, alkoholiselt torklev, melassine ja kaneeline.

Keskmaitse - sumonelk koos kookoskommi ja huvitaval kombel täidlase rammusa ja eheda sojakastme soolaka nüansiga

Lõppmaitse - tõrvapappidi-pähklikappigi. Lagritsa ja pähkli-puru-küpsise ristand, kastetuna tumedasse rummi ja siis kleepununa suulae külge.

Järelmekk - jõmatult magus, rüplevalt soolane, ploomine, kokakoolakontsendraadine, arahiisivõidene ... ja seda kõike Zubrokvkas leotatud koirohu tinktuuriga segatuna

METSIKULT ÜLEVÕLLINE. Soovitav ilmselt aastat kolm kuni kolmteist laagerdada, selleks et see piisonmadu saaks oma sarved maha silutud
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment