Monday, November 13, 2023

Koch - Rukkivein

(Koch, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Rye Wine" ja hinnang 3,49 punkti

Tootjainfo: "Contains barley malt: Pale Ale, Red Rye Crystal, Crystal 100, CaraPluss150 Hops: Mosaic, Amarillo, Magnum, Simcoe Remarks: 2 years cold maturation batch"

Väike lihtne pudel, tume-soliidne sildikujundus. Sentimeetrine kollane vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt pihlakakarva.

Aroom - hunnitult ja täidlaselt magus-vürtsikas, leivane, rukkine, õilis ja sametine, vürtsikas ja keeergelt koorepumatine.

Esmamekk on raskepoolne ja magus-mõru. Keskmaitse - leivaliköör, aju toodab siia juurde köömned ja kardemoni, ahjusoojuse ja seinakellatiksed. Lõppmaitse - kaneel, õõõõige kergelt kõrbema läinud leivakooruke, valge ja rosepipraga dekooritud leivakringel. Järelmekk - rosinakissell, veiniviinamarjade kontsentraat, vürtsköömen ja koriander, tagantjäreletarkus ja talveõhtu kalbe kuma saunaaknas.

MEGA. Lihtsal kuna rukkiveine on niiiiiiiiiiiiiiii rääbakalt vähe ja see tegelane on niiiiiiiiiiiiiiii ehtsalt rukkivein, siis väärib ta soorituse ja stiiliuhtuse eest multipostamenti!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment