Monday, November 27, 2023

First Dnipro Brewery - Captain Morion

Captain Morion (First Dnipro, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang 3,62 puntki.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "This beer was created based on the Imperial English Stout recipe and became popular in countries bordering the Baltic Sea. Historically, grassroots yeasts were chosen for fermentation. A distinctive feature of Baltic Porter is also its high initial gravity and high alcohol content.Aroma: Sweetish with notes of vanilla and caramel.
Taste: The taste reveals the malty sweetness of dried fruits and light chocolate shades.
Finish: Dry with a hint of coffee with a splash of whiskey."

Väike lihtne pudel, sildikujundus merimehene. Pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - tuhmilt tumepunane. Aroom on kergelt ja magusalt röstine ning tiba leivane.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, röstine ja veidi tuhane. Lõppmaitse - magus-kõrvetatud-rosinane. Järelmekk - see hapukuse tase ja olek siin õlles hakkab viitama sellele, et võimalik on alanud käestmineks, ehkki villimisest on möödas ainult aasta (ja ametlikust BB'st pool aastat)

Keskmisest tiba raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusa-hapuka buketiga OK taseme rüübe. Balti porteri kohta veidi kehatu ja kõhetu ning esimeste võimalike riknemise märkidega.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment