Sunday, November 26, 2023

Lindemans - Tarot Noir

Tarot Noir (Lindemans, Belgia) pdl 0,25 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ning hinnang 22 punkti. Untappd ütleb: "Lambic - Fruit" ja hinnang 3,55 punkti.

Tootjainfo: "The result of a unique blend of high fermentation beer, lambic and dark forest fruits - such as blueberries, blackcurrants and black elderberries. This blend makes Tarot Noir a ruby-red, characterful and exceptionally fruity speciality beer."

Nääpsuke pudel, sildikujunduses ennustaja käed ka klaaskuul. Pöidlapaksune väsinudpunane vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - samamoodi tuhm väsinudpunane. Aroom - marjanäts.

Esmamekk - ootamatult kehakas ja jõhkermagus, aga samas ka hapu ja keeleotsa hammustav. Keskmaitse - ploomi-kreegikompoti vedelik, millesseon kõva surakas valget rummi kallatud. Lõppmaitse - kreegiliköör kergelt kõrbenud rosinatega. Järelmekk - pisut kõrbema läinud suhkruga magusaks tembitud marjapunš.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi siirupise kehaga, magus-hapu-magus-mõrkjas-magus-hapuka buketiga nii ja naa rüübe. Ühest küljest on ta oma liköörise-magusa-marjase kehaga kuhugi nt Kasteel Rouge kanti ja kindlasti leiab oma tarbijaskonna, kuid teisalt on ta ülejäänud Lindemans seeriat nii erinev, et tekitab imestust ja kerget võõrastus sarja fännide hulgas
---
ei ole veel saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment