Wednesday, November 1, 2023

The Garden / Wild East - Hazy IPA: Vic Secret & Idaho 7

Hazy IPA: Vic Secret & Idaho 7 (Garden / Wild East, Horvaatia / USA) prk 0,44 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,81 punkti.

Tootjainfo: "Juicy, tropical and resinous with notes of Pineapple and Passion Fruit. Made with Brooklyn natives Wild East"

Keskmist kasvu purk, lootusetult ilmetu täpikujundus. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasit ja püsib päris kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on ülimeeldivalt tsitruseline, magus-mõrkjas ja veidi vaigune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja täidlaselt magus-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, apelsini, greibi ja ananassikonservi segune. Lõppmaitse - pirnikompott raudrohu, kummeli ja angervaksaga. Järelmekis meenub miskipärast leedripuu mõrkjas vaigune aromaatsus, ehkki peatooni annab mahlane-mõrkjas pomelo.

Keskmisest õige vähe raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-mõru buketiga ÜBERTASEME rüübe. Suurepärases tasakaalus ja mahlane, samas ka karge ning veidi humalaga hammustav klaasitäis, muaaaahhhh!
---
tsipa saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment