Friday, June 2, 2017

Mr. Tangerine Man


Mr. Tangerine Man (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ka hinnang on 55 punkti ... tõsi küll, välja kujunenud 2 aastat tagasi, kui asja pruuliti mustlasena Lehe kojas.

Tootjainfo: "Thirst-quenching American style wheat beer brewed with orange and tangerine zest and hopped with Amarillo and Mandarina Bavaria."

Väike lihtne pudel, sildil mandariinipea :) Valge vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - õrna uduvinega kuldne. Aroomis on fantastiliselt värske mandariini ja mõruapelsini lõhnade segu.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse on .... mull-mull-mulksuvalt mahlane, tsitruseline, mandariinimahlane. Lõppmaitse jätkab sama loksuval lainel, valge purjekas läks merele, see meri oli mahlaaaaneee :) Järelmekk on mõnnnnusalt mõrkjas-hapukas, kerge, loksuv ja lainetav.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Sammmummmeie kui  värske ja mahalane ja troopiline. OIVALINE!
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment