Tuesday, June 6, 2017

Terminator Tripelbock


Terminator Tripelbock (Fräulein, Saksa) pdl 0,33 l. alc 10,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Weizen Bock" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Cold stuffed with Sorachi Ace"

Väike lihtne pudel, sildil küborgtibi. Kollakas vaht täidab üle poole klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - häguselt kuldoranž. Aroom on magusakas, tihke, nätske, meenutades pirnikompotti ja litšimarju kookosesiirupis.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja intensiivselt magusakas-mõrkjas. Keskmaitse meenutab taas litšimarju, nüüd juba ilma siirupita, vaid pigem kastetuna mõrkjas-vürtsikasse mandariini-sukaadi. Lõppmaitse on troopiline, puuviljane, vaigune ja samas tajutavalt alkoholine. Järelmekis tunned kõrvetatud suhkrut, pihlakaid, kasepungi ja kaneeli.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Huvitav, et ka sellel rüüpel jääb keha suti väheks nii võimsa asja kohta. Igatahes on tegemist üsna julge pruulisega, kuigi see veebruarikuus pudelisse pandud tegelane võiks veel pool aastakest järelküpseda, et oma veidi karedat alkoholisust kontrolli alla saada.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment