![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyUaV8RSo7fXeQkYcDnBGgfcQ8JSGm92H44ABIc6WZA2aofsLYSVf0gQXo8ASjz1fWIXNoyTzfu0XFgRRtIoDlhoQy65BO9pQjInvxjgEyjTm2B2c43sszWFpEkWNEPswQtkccEQDBVVg/s200/Piparkoogi+stout.jpg)
Tootjainfo puudub.
Väike lihtne pudel, käsitsi joonistatud silt. Mustjas vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - must. Aroom on esmalt veidi vänge ja atsetoonine (see juhtub mõnikord nelgi-kaneeli lisamisel), kuid ajapikku see teravus lahtub ja asemele ilmub meeldiv röstine olek
Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas, üsna teravalt vürtsikas ja kihelev. Keskmaitses asub üle kõige domineerima nelgi raske eeterlik nätske mõrkjas vürtsikus. Lõppmaitses seguneb lagrits, kaneel ja nelk krehvtiseks ja magusaks vürtslikööriks. Järelmekk on jällegi eel- ja ülekõige nelgine.
Raske kehaga, tugevalt karboniseerunud ja ülise paletiga, mõrkjas-magusakas-vürtsikas-magusakas-vürtsikas-hapukas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Vürts-stoutide tegemisel on imelihtne minna liiale, nii on ka siin läinud.
---
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment