Wednesday, April 22, 2020

Enter Night


Enter Night (Stone Brewing Berlin, US) prk 0,33 l. alc 4,7 % Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 65 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja 3,44 punkti

Tootjainfo: "NOTE: This is the version brewed at Stone Brewing - Berlin for the European Markets. For the US Version please check-in at Arrogant Consortia Enter Night Pilsner.
In collaboration with Metallica, this beer represents the cataclysmic collision of two uncompromising supernatural forces. It' s a crisp and refreshing Pilsner that, much like the band, transcends genres, shatters preconceptions and challenges convention.
IBU 45"

Keskmist kasvu purk, sildil Metallica logost tuletatud nimi ja pruulikoja enda kolp-pea. Erkvalge vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - õrna hõljumiga helekollane. Aroom on leebelt magusakas, aga tõesti vaid õhkõrnalt tajutav, kuid samas mõnusalt värske. 

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse on magusakas, kuivapoolne ja klassikaliselt hapukas. Lõppmaitse muutub pisut intensiivselt magusamaks, selle taga on sidrunine mõrkjas-hapukas kargus. Järelmekk on mõrkjas-magusakas, klaar ja krõpsakas.

Keskmisest suts kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga Väga hea taseme rüübe. Klassikaline stiil ja hea teostus, humalasema otsa tegija, mille peale ka tšehhi plzeni pruulmeistrid noogutaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment