Wednesday, April 15, 2020

Oh My Citra!


Oh My Citra! (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - International" ja hinnang 3,87.

Tootjainfo: "Citra on Citra on Citra. Citra Cubed. Citrazen Kane. The full 3D-experience of Citra hops in a beer. CITRA! We triple-dryhopped this beer (with Citra), meaning we took full use of hop biotransformation right at the onset of fermenting, did a 2nd dryhop at high krausen and finished things off with a classic dryhop addition at the end of fermentation. Smooth, slick, street-smart and delightfully hoppy. It's Citra!
IBU 85"

Keskmist mõõtu purk, sildil humalane moonutus kuulsast maalist "Karje". Pöidlapaksune erkvalge vahukiht pole püsiv, kuid takerdub siiski klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on supervärske, kollakasroheline nagu ennast alles pungast lahti keerav leheke ja tsitruseline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus, kommilik ja elav. Keskmaitse muutub magusamaks ja rohusemaks, umbes selliseks kui sa lõikeheina varre pehmet osa põldude vahel kõndides närid. Lõppmaitse on mõrkjas-magus, mõnusa kihiseva hapuka fooniga. Järelmekk on mõrkjas ja vürtsikas, lustakas ja üleannetu.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe! Oijaa, see on lustlik ja mahlane klaasitäis ... aga ausalt öeldes oleks kolmekordselt kuivhumaldatud joogist oodanud mingit sähvivat ülevõllielamust :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment