Thursday, August 6, 2020

Cape Hope

Cape Hope (Sori / Seven Island, Eesti / Kreeka) prk 0,44 l. alc 8,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Hazy / Double NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,98 punkti

Tootjainfo: "Hazy double ipa collaboration with Sori Brewing from Estonia
IBU 40"

Keskmist kasvu purk, sildil majakas, sundanäitav sõrm ja humalakaevandus. Kollakas hõredapoolne vaht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - häguselt mehulaadselt tuhmkollane. Aroom on kõike seda, mida sa troopilistest puuviljadest ootad ... aga see kõik on nii segamini et teisiti kui "segumahl" seda nimetada ei oska.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-hapukas, aegamisi keeleotsa kirvendama panev, vürtsikas ja särtsakas. Keskmaitse - krõpsakas ja kuivapoolne troopiline segadus, millest joonistub ehk veidi selgemalt välja toorevõitu ananassi suudlõhkuv karedus. Lõppmaitse - mõru-magus, troopiline ja vaigune. Järelmekk kaldub taas magusamasse ja mehusemasse, kreemisemasse kanti, ehkki teiseks ja sama võimsaks jalajäljeks on vürtsikus.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud, kreemise ja samas ka kuivemapoolse paletiga, magus-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusaka buketiga HEA TASEME rüübe! Jah ta on korralik NEIPA, suundumusega "milkshake NEIPA" poole, aga maitsete virvarr on niiiiii üleküllastunud ja kaootiline et keeruline on sellest aru saada.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment