Thursday, August 13, 2020

Sweet Chai O'Mine



Sweet Chai O'Mine (To Øl). pdl 0,33 l. alc. 8,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb "Stout - Imperial / Double Milk" ja 3,77 punkti.

Tootjainfo: "This is a solid 8,5% milk stout brewed with a mixture of traditional chai ingredients; ginger, cardamom, cinnamon & star anise. Rich flavours for an exceptional beer – a Scandic take on the Far East. We like to call it a Chai Stout.
Kasper Ledet on the label design: The rich flavours is illustrated by colours organised in a spreadsheet. It is abstract painting in Excel. "

Keskmist mõõtu pudel, sildil ... noh ongi nagu excelis tehtud ajatabel. Mustjaspruun vahukiht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - täismust 

Aroom - oi see on rikkalik ja vürtsikas! See ... see on nagu šokolaadi, piparkoogi ja hõõgveinisegu ristand, soe ja pikalt ennast nuuskima panev.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas-magusakas-vürtsikas, siidine ja melassine. Keskmaitse - melass ja ingver, see on sihuke rammus segu, mis paneb lausa veidi heituma, et noh ... et ma ei tea, kas ikka on neid kahte asja vaja kokku panna mujal kui piparkoogis?

Lõppmaitses põimuvad kaneel ja aniis, üritades kahepeale ülimagusat fooni alla suruda. Järelmekk kõditab korraks jälle ingveriga, kuid see ja puidune-röstine mõrkjus suudavad vaevu ulpida melassimerel.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-hapukas-magus-vürtsikas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketiga ÜLEvõllikas. Roppu moodi magus kraam, mille perutavat melassiteerulli üritavad kõik vürtsid ohjeldada ... kuid seda mitte kuigi edukalt
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment