Thursday, August 4, 2022

Hele Laager

Hele Laager (Lehe, Eesti) pdl 0,44 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liiimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "Lager - Dortmunder / Export" ja hinnang 3,16.

Tootjainfo: "Lehe Hele laager on karge ja värskendav õlu.:)
IBU 17"

Keskmist kasvu purk, meeldejäävalt stiilne roheline kujundus ... aga seda peab ütlema, et Lehe koda on kõige ebaühtlasem ja iseloomutum oma kujunduste mõttes - mitte mingisugust läbivat käekirjapole võimalik enam tuvastada (võrreldes varasema perioodiga).

Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - lihtne magus-mõrkjas teraviljalõhn.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse - magus-mõrkjas ja teraviljane ... mitte linnaseline, vaid just teraviljane. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks, lisandub laagerõllele omane hapukas noot. Järelmekk - magus, natukese isegi liiga magus, aga samas õnneks ka piisavalt mõru ... ja kõige lõpuks saabuv vürtsikas nüansike vajutab kõigele üsna veenva pitseri - jah, korralik saksa tüüpi õlu üks tükk.

Keskmise kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, magusakas-magus-mõrkjas-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. 0 pretensiooni olemaks midagi muud kui lihtsalt üks lauaõlu ... ja sellena täitsa oki-doki
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment