Tuesday, August 2, 2022

Wanderlust IPA

Wanderlust IPA (Breakside, USA) prk 0,44 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 97 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,91

Tootjainfo: "Made with Mosaic, Summit, Simcoe, Cascade, and Amarillo hops, it is bright golden in color and has intense tropical, dank, and grapefruit notes. By keeping the malt profile as light as possible, the interplay of hop flavors can really shine.
IBU 64"

Keskmist kasvu purk, sildil värvihunt. Pöidlapaksune erkvalge vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on magus-mõrkjas, vähese hapuka-virsikulise-mahlase fooniga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - kuivapoolne, mõrkjas, isegi mõru, hapukas-vürtsika humalahammustusega. Lõppmaitse - kuiv, karge, mõru, magusa fooniga. Järelmekk - metsõunad koos ananassikonserviga, mõru-magus-vürtsikas-karge-kirgas

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Ühest küljest mõnusalt kuiv ja krõps humalatõmmis, selline vanakoolikas et kohe tore ... aga ega ta kuidagi meelde ei jää kah.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment