Tuesday, August 20, 2019

No Loose Ends


No Loose Ends (Brewski, Rootsi) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,76 punkti.

Tootjainfo: "Just a good, hop forward New England style IPA without too much hopburn."

Pühaste keldrist kaasaostetud purk. Valge vaht täidab üle poole klaasist, muutudes kiirelt hõredaks ja kadudes. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on super-puper mahlane, mandariinide ja mangode segune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, greibilikuks ... või isegi greibikoorelikuks. Lõppmaitse on magusakam, lisades ka veidi pomelo hapukat värskust. Järelmekk jääb samale magusapoolsele troopilisele segumahla poolele, muutudes päris lõpuks kuivaks, mõrkjaks ja meeldivalt vürtsikaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Aroomi eest ütleks "über", aga maitse ei kanna sama taset välja, kui vaid ehk päris kõige viimasel hetkel. Asjalik NEIPA, väga lihtsalt joodav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment