Friday, August 23, 2019

Trinity In Black Bourbon BA


Trinity In Black Bourbon BA (Pühaste / AF Brew / Zagovor, Eesti / Venemaa) pdl 0,33 l. alc 13,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial flavored", hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,32.

Toojainfo: "Heaven Hill barrel aged version of Trinity In Black.
Imperial Stout with tonka beans, cocoa nibs, vanilla and lactose."

Väike lihtne pudel, hõbedane silt ja vahakael loovad kõrged ootused. Bõdõnn-tõdõnn, kolksub klaasi põhja jõme tõrv. Just jõme, mitte jäme :) Vaht on must ja mis te siis arvate, mis värvi on jook ise? Et roosatäpiline? Vale vastus!

Aroom. Tabaka-banana! Murrr. Nurrr. Kurrr. Oi seda viirukit suitsetaks kohe pikemalt. Või siis seda õlut. Nuusutaks, mitte suitsetaks. Suuuured pehmed piparkoogid, kaetud mandlivaabaga.

Esmamekk. Piparkoogimajas piparkoogiahjus küpsetatud mandli-piparkook, kastetuna pähkliviina sisse ja siis veeretatud röstitud kookose helvestes.

Keskmaitse. Kirsidžemmiga täidetud meepräänikud. Pröökavad präänikud. Majasuurused kirsid kahandatuna sõstrasuuruseks, kastetud jämeda šokolaadi sisse. Riputatud vaniljeköiega präänikupuu külge. 

Järelmekk. Vaniljevaikus. Vaniljevaik. Vaniljevaiku nõrguvad mandlid. 

MASSIIVNE MEGARÜÜBE! See jook nõuab vaikust ja süvenemist. Ausõna, maitske seda üksinda, sest kambas juues võib muutuda veidi veidraks, kui kõik pahupidi silmadega lakke vahivad ja omaette midagi segast pomisevad, näod õndsalt seestunud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment