Tuesday, June 21, 2022

Earl Grey Wheat

Earl Grey Wheat (Collective Arts, Kanada) prk 0,473 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Witbier / Belgian White Ale" ja hinnang 71 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - American Pale Wheat" ja 3,53 punkti

Tootjainfo: "Belgian Wits are traditionally brewed with orange peel and coriander, so to add a flavourful and modern twist on a classic we enlisted the help of our pals at Genuine Tea. We replaced the orange peel with another classic – Earl Grey. Made with the oil of Bergamot Orange citrus, the tea gives this beer a unique flavour while honouring the classic beer style."

Keskmist kasvu purk, sildil hunnik kentsakaid saapaid. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane.

Aroom - apelsiniõli ergas päikeselisus sirab sõõrmest sisse juba kaugelt. Lähemale jõudes ühednavad oma käed aga nisu pehmus ja musta tee kuivus ning kokku saab see hea!

Esmamekk on keskmise kehaga ja pehmelt ning kreemiselt magus. Keskmaitse - magus-mõrkjas, tee parkivusega ja apelsiniõli eeterlikkusega. Lõpmmaitse - mõrkjas-hapu, apelsinikoor ja hapendatud nisulinnased kõlisevad kenakese erksusega. Järelmekk - keelepära arvab endal koriandrit olema ning aju kinnitus, et siin pole koriandrit, ei maksa midagi!

Keskmise kehaga, mõõdkalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Nunnu ja tore arendus witbieri teemal
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment