Thursday, June 30, 2022

Chokoh Ha

Chokoh Ha (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double" ja hinnang 4,06 punkti
Toojainfo: "Imperial porter brewed with Ancho and Chipotle chilis, cocoa paste and cocoa nibs. Inspired by the Mayan hot cocoa-based drink. Collaboration with Põhjala."

Väike purk, sildikujundus - ohissandkuikirju. Sõrmepaksune pruun vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - silmimurrdevmust. Aroom - rõskelt ja raskelt kakaone.

Esmamekk - jämekolemagus šokolaaditarretis ... tšillišokolaaditarretis!

Keskmaiste - tšilli-villi ja šokopilli - see on üks geniaalsemalt sobivaimaid kombosid! Veidike ka rosinaid ja datlikreemi, aga peategelased on kesklaval

Lõppmaitse. Nii magus, et on juba mõru ... ja mmmmmmõõõõõõnusalt tšilline! pisut puidune? Kanarbikumeeline!

Järelmekk - mõrumagus, pähklid, rosinad, raudrohi, tšilli ... tihtipeale kaasneb tšilliga ka veidi soolakat-metallist tunnetust, nagu ka nüüd!

MEGA! Geniaalne selles mõttes, et ILMA vaadis järelküpsetamiseta on siin saavutatud pööööööörane maitsekontsentratsioon ning seda mitte ainult magus-lääges võtmes. Kakao ja tšilli paaritamine on lihtsalt nii loomulik ja ilus mõte, et täius on saavutatud nagu nipsust.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment