Friday, July 1, 2022

Eightfive-0

Eightfive-0 (Proof, USA) prk 0,355 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja 3,7

Tootjainfo: "The abundant use of Citra hops in our flagship pale ale produces a bright, floral hop aroma and notes of citrus; which combined with a crisp body and smooth bitterness creates a perfectly balanced beer. Enjoy! A taste of good fortune awaits you inside.
IBU 60"

Väike purk, sildikujundus üsna mittemidagiütlev. Valge vaht täidab üle poole klaasist j apüsib ülikaua. Õlle värvus - kirkalt täiskollane. Aroom mõnusalt mõrkjas-kargelt greibine ja laimine.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-hapu, tugevalt laimine. Keskmaitse - magus-mõru-hapukas, võimas ja jõuline. Lõppmaitse - jurakas, üllatavalt võimas, greibine, karge, linnaseline, toekas, kuivapoolne. Järelmekk - vürtsikas, mõru, hapukas, mõru ja magus-vürtsikas.

Uhhhhhsaaraks. Et mis mõttes SEEEE on nüüd "APA"??? Maaa nüüd kohe ei tea, aga kas saaks palun välja mõelda stiili "imperial APA"??? Võimas elamus, suisa ülevõlline APA kohta, pigem ikka täisväärtuseline IPA nii kraadi kui kehakuse kui maitseelamuse mõttes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment