Friday, July 22, 2022

Dog J

Dog J (BrewDog, Šoti). pdl 0,33 l. alc 14,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 97 punkti!! Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,08 punkti.

Tootjainfo: "For our anniversary brew we pull out the big guns! This 14.1% imperial stout was bourbon barrel aged with whole coffee beans, cocoa and chilli."

Väike proofilkirjadega pudel, sarja tüüpsilt. Pöidlapaksune pruunakas vahukiht on vägagi püsiv. Õlle värvus - kirkalt tume murelipunane.

Aroom. Õhtu pagaritöökojas, kui on päev otsa tehtud šokolaadivõõbas ekleere, rummikooke ja vaniljekreemiga täidetud kihilisi võiküpsiseid. Väsinud meistrimees haukab ampsu tšilišokolaadi ja tõstab klaasi vürtsidega timmitud ploominalivkat kõrgele, andmaks meeskonnale märku, et aeg on maha istuda.

Esmamekk. Esimesed lonksud ploomiveini, põske visatud tšillimandlid ja väsinu pilgud elavnevad. Suur tellimus on valmis saadud, võib veidi tähistada

Keskmaitse. Tšillišokolaadi võiks järgmine kasutada pähkliküpsise võõbana, mis arvate? Kahklevad muiged, et no kui palju on neid kes seda hinnata oskaks ... aga ise tahaks proovida küll!

Lõppmaitse. Kohviliööri kapist välja otsides tõstetakse lauale ka kuivatatud viigimarjade kauss ning selle kõrvale kallatakse taldrikule tšillikastet - torgake aga sisse ja proovige, kuidas sobib!

Järelmekk. Ühine otsus - järgmisena teeme ühe terve tšillišokolaadile põhineva seeria kooke, küpsiseid ja vahvlitorukesi, las ilmarahvas saab ka teada, mis ikka tegelikult hea on!

KvantGeniaalne. PoltMutterlikult meisterlik. Tšilli, kas teate, päästab maailma! Ja seejuures ei peagi ta keelt lõhestama, kapiuksi lõhkuma ja uut kirikut välja kuulutama. Tšilli ja šokolaad on maailma loomulikeim ja samas siin maanurgas nii harvaesinev kombinatsioon!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment