Saturday, July 30, 2022

Not Sorry

Not Sorry (Superfreunde, Saksamaa) prk 0,33 l. alc 5,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pale Ale - Other" ja 3,58 punkti.

Tootjainfo: "Collaboration with BrewDog Deutschland"

Väike purk, roosal sildil tiivuline põrsas. Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - õrnalt hämuselt helekuldne. Aroom on ülimalt leebe ja mingil veidral moel meenutab piimalõhna.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, mahlane ja veidi mandariinine. Lõppmaitse - mõrkjas-magus, tsitruseline ja tsipa kuivapoolne. Järelmekk - magus-hapukas ja õrna vürtsika sädelusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtskas-mõrkjas-magus-hapukas-vürtsika buketiga Megataseme rüübe. Mega tuli praegu puhtalt selle pealt, et kuidas üks kerge hele eilike, mis ei sea endale mingeid ambitsioone, võib NIIIIIII värskendav ja mahlane olla. Ausalt öeldes on vana Gambrinus suisa üllatunud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment