Monday, May 27, 2013

P1


http://res.cloudinary.com/ratebeer/image/upload/w_250,c_limit,q_80,d_beer_def.gif/beer_177930.jpgP1 (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 5,0 %. liigimääratlus: pilsener.

Mikkellerile omane minimalistlik kujundus, seekord on sildil ainult kastilauad. Tootjainfo: "vesi, linnased, humalad ja pärm. Humalane pilsener."


Helevalge vaht täidab hoogsal kallamisel (aga ainult nii peabki testimisel-nautimisel kallama) 99% kannust, kuid muutub üsna kiirelt suuremulliseks. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom on nii lihtne ja samas mõnus, et toob naeratuse näole. Veidi armoaatseid humalaid, puhast vett ja mahedaid linnaseid ... rohkem polegi ju vaja ... aga vähemaga ei lepiks ka :)

Esmamekk on kerge ja humalamõru. Keskmaitses muutub humal domineerivaks, peites praktiliselt kõik muud nüansid. Lõppmekis lisandub sellele värskele pilvele veel veidike heledaid linnaseid. Järelmekk jääb kerge ja kuivapoolsena suulakke undama kui kevadhommikune karge tuul, mis kannab endas veel viimaste lumehunnikute jäist hõngu, aga juba ka soeneva mulla mõrkjasmagusat vinet.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseeritud, mõrkja buketiga lihtne rüübe. Universaalne jooks nii janu kui mõnu pärast tarbimiseks.
--------
pilt siit


No comments:

Post a Comment