Saturday, May 18, 2013

Wisby Stout


Wisby Stout (Gotlands Bryggeri). pdl 0,33 l. alc 5,0 % liigimääratlus - kuiv stout.

Tootjainfo: ""Brew Master Johan Spendrup has landed in a jet black brew that is slightly drier and also slightly harder than roasted superstar Guiness. Icing on the cake is a touch of smoked malt that actually raises Wisby Stout to a level above its famous role model. After a couple of Guiness you are pretty satisfied after two Wisby Stout wants to have another one. "

Scent
Clear roasted malt tone with hints of coffee and toasted almonds.

flavor
Distinct nature of dark roasted malt with hints of chocolate and a long finish bitterness.
"


Väga muhe disain - mustal taustal kuldsed vuntsid :) Nelja sõrme laiune hallikaskreemikas vaht püsib kui makrofleks. Õlle värvus - vähese punaka helgiga must.

Aroom mõjub väga mõnusalt, täidlaselt ja kuidagi ... lausa lihalikult! Röstlinnased ja peaaegu et tajutavad grillsöed ... ning tehke või tina, aga Gambrinus tajuks siin kui küpseva talleliha lõhna! Mõnnnna ja isuäratav on see, kas teate!

Esmamekk on kerge ja lubatult kuivapoolne. Keskmaitse mõjub hapukalt ja veidi kehatult. Lõppmaitse annab välja korraliku portsu röstlinnaseid koos õrna ja õhulise šokolaadikreemise olekuga. Ning alles järelmaitses vallandub taas kõik see mõnus, kerge ja samas nii meelitav lõkkesuitsune, röstleivane ja tuulkerge olek, mis oli tunda lõhnas.

Kerge kehaga, õrnalt karboniseeritud, mõrkjas-hapu buketiga kerge ja kuiv rüübe. Sobiks parimal moel sütel grillitud toidu kõrvale või ka omaette tiksumiseks, sobides ka pikema õhtu täiteks.
------
pilt siit

1 comment:

  1. Ma paluks edaspidi meeles hoida, et see jook mulle väga meeldib!

    ReplyDelete