Thursday, February 5, 2015

Konnichiwa Kitsune

Konnichiwa Kitsune (BrewDog, Šoti) pdl 0,33 l. alc 8,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "double IPA" ja hinnang 93 punkti!

Tootjainfo: "Part of the "Hello, My name is..." series
Konnichiwa Kitsune is a citrus-packed double IPA. Named in a slight deviation from our Hello My Name Is series, Konnichiwa Kitsune is a Japanese-inspired, yuzu-infused imperial IPA, brewed with Amarillo, Cascade and Citra. These punchy new world hops bring orange, grapefruit and lime to back up the yuzu aroma and flavour. Super citrusy with big mandarin notes, balanced against a caramel malt biscuity base."

Väike lihtne pudel, must silt kirjatud jaapani hieroglüüfidega. Kui mul nüüd õnnestus see nimi õigesti tõlkida, siis tähendab see "tere rebane" :) Sõrmepaksune valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne.

Aroom ... oi see on super ... no üleküpsenud ja värskeltkooritud apelsin ja mandariin ja greip ja siis veel mandariinisiirup ühekorraga!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja intensiivselt hapukas-mõrkjas. Keskmaitse mõjub kui mandariinipovidlo ja apelsinitsukaad, särtsakas ja sädelev, mõrkjas-magus ja kergelt õline ... greibiseemneõline! Lõppmaitse on suisa pööraselt mahlane, mandariinikompoti ja greibilikööri, eukalüptiõli ja taruvaigutinktuuri segu kärjemeega. Järelmekk mähib keele tihkesse tsitrusekookonisse, korrutades kümnega kõik sinu senikogetud kogemused nendest oivalistest viljadest, segades nad kõik omavahel kokku ja siis kallates selle tihedakskeedetud segumahla su kõrist alla.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseeritud ja siirupja paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga MEGARÜÜBE. Ogaralt geniaalne kraam, tistrusesõprade märg unenägu. Toitu siis kõrvale ei pakuks ma mitte, kui siis ehk sidrunimarmelaadi?
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment