Thursday, February 12, 2015

Quintine Blonde


Quintine Blonde (Ellezelloise, Belgia) pdl 0,33 l. alc 8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: belgia stong ale ja hinnang 91 punkti!

Tootjainfo: "On October 26, 1610, a pyre was erected in Ellezelles for a 38-year-old Quintine witch. In his grimoire, being passed from generation to generation, we found his "magic" recipes and we share with you today."

Madal kääniskorgiga pudelike, beežil sildil lendab daam virdsesegamislabida otsas ... kui te nüüd aru saite millest ma räägin :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - uduselt kollane. Aroom on magus-hapukas ja puuviljane, meenutades virsikuid ja barbarissi, pirnikompotti ja düšessi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse nagistab vürtsikalt maitsenäsakeste kallal, olles magusmõrkjas ja tihkepoolne. Lõppmaitse on külluslikult tihke, mandariinikoore ja kuivatatud virsikute taoline, meloni ja rosee-pipra segune. Järelmekk on vürtsikas-mõrkjas, täidlane ja piiikalt keelepära torkiv, väga turgutav ja meeldivalt soe.

Keskmisest kriips raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERRÜÜBE! Siia kõrvale oleks hea kuivatatud virsikuid nagistada.
--------------
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment