![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIwKOXSDB06dV-WAA-XuovBdoLLxzMOINqOxoSAyWVxWUZ33-WGfgX_TP7gi4d5YLQGUdahu7cAW7Cbfn7_dYCEL00JMxr_XcoBN0uPl-FMfS-i06xSOP973onaWDYHHDJWv6BxmYkyO0/s200/K%25C3%25A4rbse+jacuuzi.jpg)
Tootjainfo: "Koostis: vesi, wheat blanc, pilsen, abbey ja cara lair linnased, tsitruse koored, saaz, styrian goldings humalad, koriander, pärm."
Väike lihtne pudel, sildikujundus mõnusalt naiseliku/kunstilise puudutusega nagu kõik viimatised. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on pidulikult kuldne, magusakas-vürtsikas ja sädelev :)
Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-vürtsikas, meenutades belgia tripleid. Keskmaitse on hapukam, tsitruseliseline ja pisut veinine. Lõppmaitses aimdub koriandri mõrkjat vaigust puudutust, meenutades kadakamarmelaadi täidlust. Järelmekk on magusakas-vürtsikas, karge ja päikeseloojanguna helge.
Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Väga heal tasemel rüübe. Kuid ... kus on nisu, küsib Gambrinus? Praegu meenutab jook pigem vägagi korralikku triple-tüüpi belglast, milles on mõnusaid lisatoone, kuid nisuõllega ei haaku tulemus kuigivõrd, ka mitte belgia omaga (kui jätta kõrvale koriander).
--------------
pilt isetehtud
No comments:
Post a Comment