Thursday, January 9, 2020

Animal Instinct


Animal Instinct (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang 97 punkti. Untappd ütleb: "IPA - International" ja hinnang 3,71.

Tootjainfo: "Take a walk on the wild side with Animal Instinct. It's a juicy IPA fermented with 100% Bruxellensis Trois yeast, the first IPA of it's kind made in Estonia. We created this beast with Van Moll Brewery from Eindhoven, Netherlands."

Tegu on võrdlusega varasema pudeliversiooniga (ligi neli aastat tagasi tehtuga)

Keskmist kasvu purk, sildil seesama maopea, mis varem. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kenasti, haakudes ka mõõduka vahumustrina klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on tõepoolest hapukas ja belgialik, nagu sellest pärmist oodata ongi. 

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapukas ning õrnalt vürtsikas. Keskmaitse värvub magusamaks, mahlasemaks ja saisonilikuks. Lõppmaitse on mõrkjas-magusakas, mahlane ja vaigune ühekorraga. Järelmekk on hapukas ja mõrkjas, veriapelsini ja punase greibi segune.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERTasandi rüübe! Jaa, vaata siinkohal saab Tankeri rahvast kiita - uus versioon on jätkuvalt sama hea kui oli algne, üsna korralik hinnalangus on täinedav pluss!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment