Sunday, January 19, 2020

Danish Hustler (revisited)


Danish Hustler (Sori / Amager, Eesti / Taani) pdl 0,33 l. alc 10,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA - Imperial Hazy / NEIPA" ja hinnang 58 punkti. Untappd ütleb "IPA - Triple New England" ja hinnang 3,61.

Tootjainfo: "Triple New England IPA brewed together with Amager Bryghus. Massively double dry-hopped with Yellow Sub, Cashmere, Mosaic and Mandarina Bavaria. Extreme and fruity flavor profile filled with apricot, orange, mandarin and lime."

Tegemist pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega aastataguse prooviga. Vahu- ja värvispilt on üsna samasugune. Aroom on muutunud veidi leebemaks, kuid jääb ikkagi väga selgelt tajutavalt jõuliselt humalaseks. Maitsepilt on leebunud, toonasest tööstuslikust-raspeldavast humalaoletisest on saanud leebem, ent siiski väga nauditavalt jõuline tegelane. Noh umbes nagu lihaseline supermees kelle seljas istub smoking sel moel, mida mitte ükski lihtsurelik iial ei suuda saavutada.

Siiamaani ei saa vana Gambrinus aru, et mis kurat on siin pistmist NE IPA'ga, KUID see toonane rohmakalt ülevõlline humalapeletis on nüüd muutunud mõõõõõõnusalt jõuliseks ja samas kenas tasakaalus olekvaks eksemplariks. ÜBERTASE!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment