Thursday, January 9, 2020

Delusion


Delusion (Tanker, Eesti) prk 0,44 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Pale Lager - India / Hoppy“ ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - IPL (India Pale Lager)" ja hinnang pole samuti välja kujunenud.

Tootjainfo: "Little brother of Tanker award winning world bestest India Pale Lager Hallucination"

Hmm, kui juba on selline võrdlus toodud, siis toome siia ka lingi Hallucination kirjeldusele.

Keskmist kasvu purk, sildil psühhodeelne ruudukestest koridor. Valge vaht täidab pool klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt kollane. 

Aroom ... eee ... toorkummi? Alkovaba õlu ja toorkummi? No lõhna osas pole küll mitte mingit sarnasust eelmise versiooniga.

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on hapukas, alkovabadele õlledele omase tühjavõitu hapuka marjasusega. Lõppmaitses tuleb esile veidi saiast linnaselisust ja õnneks pääseb murumõrkjas humal esimeseid maitseid matma. Lõppmekis leidb lõpuks mingi greibise sarnasuse algupäraga, kuid see sarnasus on kauge kui miraaž.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga niru rüübe. Tankri poisid, praegu te panite sellega küll puusse, et tõite sisse võrdlus Hallucinationiga. Toonase megaõlle meenutamine lõi ootused lakke ja seetõttu sai hinnang tunduvalt kehvem kui ta muidu võinuks ehk olla.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment