Wednesday, January 15, 2020

Harassment by Stout


Harassment by Stout (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untapped ütleb "Stout - American Imperial / Double" ja hinnang pole välja kujunenud.

Tootjainfo: "Sometimes lose, always win...
IBU 70"

Väike lihtne pudel, sildil sulaselge ahistamisjälg! :D Mustjaspruun vaht täidab pool klaasi ja püsib vägagi kaua. Õlle värvus - muidugi-mõista-must.

Aroom - ainuke sõna mis tuleb keelele ja meelele ja kõrvadesse: mõrušokolaad!

Esmamekk on raske kehaga ja magus, röstine ja veidi alkoholi-vürtsine. Keskmaitse - šokolaadisiirup musta rummi ja rosinatega, keelt, nägu ja kaela õhetama panevalt kuumav ning täidlane. Sellise tinktuuriga võiks ilmselt üles soojendada kolm päeva rabas ekselnud ning külmast ja näljast kohmetunud tegelasi.

Lõppmaitse. Magustõrv. Noh see tavaline magustõrv, millest tehakse autokumme ja lagritsat, šokolaadimajakesi ja ilmselt ka kanalisatsioonikaeve. Rampraske ja tõrv-röstine. Rumm ja kuivatatud kirsid. 

Järelmekk. Uhhhhh. Tuhane, söestunud, suhkrujuurikas ja tankirusikas. Sellise joogiga võiks Wabadussõtta minna küll. Granaadi asemel. Sest see jook lömastab kergemaid soomukeid ja teele-kallatuna takerdab endasse jalaväeroodu. 

RämeMega. Kõike on liiga palju. KÕIKE! Kokku mõjub pisut pelutavalt, aga samas ka lähemalt tutvuma kutsuvalt. Noh umbes nagu näeks kolme-meetrist jõumeest, kelle kavatsuste osas sa pole päris kindel, aga no korraks tahaks ikka nii poole silmaga piiluda, et mis-kus-miks selline koll linna peal ringi askeldab
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment