Monday, July 20, 2020

P.M.A.

P.M.A. (Moor, UK) prk 0,33 l. alc 5,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American / APA" ja hinnang 87 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja 3,64 punkti.

Tootjainfo: "Rebellious by nature but with a heart of gold. By drinking this beer you are helping the global fight on cancer, so cheers for your support. Live for today and keep that PMA!
IBU 45"

Väikepurk, kirjuvõitu kare sildikujundus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist, püsides väga kaua ja haakudes tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kuldne. Aroom on mõnusalt vaiguselt humalane, selle taga on mesilasvaha ja suira magusat tooni.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse jätkab samal mõrudal tasemel, kuigi suuuti tuhmi marjas hapukat lisandub kuhugi tahaplaanile. Lõppmaitses muutub see mõrkjus puiduseks ja õrnalt magusamaks. Järelmekk on vürtsikas ning hapukas-mõrkjas.

Keskmisest kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõru buketiga HEA taseme rüübe. Veidi tasakaalust väljas, kuid sobilik neile, kes ekstra mõrudaid jooke fännavad.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment