Wednesday, September 27, 2017

Pumpkin Tzar


Pumpkin Tzar (Naparbier, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 11,6 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Imperial Stout" ja hinnang 96 punkti!!

Tootjainfo: "Pumpkin Imperial Stout with habanero chili."

Väike lihtne pudel, sildil kommunistlik peletis. Imeliselt sügavpruun-kreemine vaht muutub aegamisi heledamaks, kuid püsib väga tugevalt. Õlle värvusest rääkimine sellise stiili puhul oleks ilmselt täiesti kohatu ... aga eriti tuhmidele ütlen et noh must noh.

Aroom. Kohv. Šokolaad. Trühvlikommid. Taamal veidi vürtsi. Tonn melassi. Kakao. Aaaaga kõrvits?

Esmamekk on raske ja ... uhhh ...siit tuleb midagi vürtsist! Keskmaitses kuumab tšilliahi juba päris kenasti, rääkides midagi kütteks ahju loobitud rosinatest ja ehk isegi nelgist? Tšillinelgist. 

Lõppmaitse ... aaaaa ... vaata kui suu on pärani lahti siis on raske rääkida. Tšillišokolaad. Habanero-kakao-kreem. Järelmekk. Kuritšilline. Kommunistid oleks siit kogu tšilli ära virutanud, nii et see on üks valekommunist või siis lihtsalt tsaar. Hull tsaar, kes sööb hommiksöögiks lapsi ja tšillit.

Saraisk. See on hullus. See on kolehea hullus. See ... kas teate ... see ... (luksatus) seda tšillust lollust hullust tuleks serveerida nagu tobascot väikestest pudelitest, kuskohast saad vaid tilgakesi välja pirtsutada. Ainult et mis see kõrvits siin asjasse puutub, seda ei saa vana Gambrinus aru mitte!
-----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment