Monday, September 11, 2017

Triangulum


Triangulum (Nurme, Läti) pdl 0,33 l. alc 6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang 78 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The triangulum flavor is characterized by a balanced malty body with a pleasant citrus aroma and a long, light grapefruit flavor, complemented by the great flavors of the Mosaic hops. A triangulum with 6% alcohol content is a strong, but easily drinkable, bleached brass colored line
water, barley malt, Mosaic hops, yeast
IBU 35"

Väike lihtne pudel, sildil öine pilvine taevad ja tähekolmnurk. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt ja sädelevalt pronksikarva. Aroom on magusakas ja maalähedane, meenutades värskelt üles raiutud küüni ja heinapepri. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on magusakas, vähese õunase hapukas noodiga. Lõppmaitse muutub rauarohkeks, veidi rohmakaks, pigem amber eili või isegi iiri eili taoliseks. Järelmekk on vürtsikas-magusakas, pohlase-rabaveese kareda tagaplaaniga.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Veidi rohmakas ja kodune, kuid ikkagi meeldiv. Siia tuleks suitsukeelt kõrvale pakkuda.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment