Sunday, January 17, 2021

Ensemble Nine

Ensemble Nine (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kuunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,79 punkti

Tootjainfo: "The show must go on! Ensemble Nine is the next composition in our symphony with a fresh new line up of hops. The big band of Mandarina Bavaria, Lemondrop and Experimental 035 perform a rousing crescendo of tangerine, tangy lemon, peaches and pineapple above a smooth and juicy chorus"

Keskmist kasvu purk, sildil peenekribuline lillemeri. Valge vaht täidab pool klaasi, püsib päris kenasti ja haakub tihedalt mustrina klaasiseintele. Õlle värvus - häguselt kollane. 

Aroom. Oi see on pehme. Pehme ja soe nagu päikesesoe virsik. Ananasiikonserv ja mango. Mandrariin ja klementiin.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas-magus, pehme ja mahlane. Keskmaitse muutub mõrkjamaks ja veelgi mahlasemaks, lausa üle-elu-suuruselt mahlaseks, troopiliseks mahlakokteiliks tilga jäätise ja lusikatäie sidrunilikööriga.

Lõppmaitse - maaaaaaaaaaahlaneeeee. Oi sina jeerum ja väärum ja päärum kui mahlane ja ilus ja soe, troopiline ja päikeseline. See on umbes sama kui põhjamaalasele näidata palmi ja delfiini, vahib neid nigu lollakas ja naeratab. 

Järelmekk - õhhhhh kui hea on kasvõi õlleklaasiski kohtuda sooja ja mahlase lõunamaaga!

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, hapukas-magusa-mõrkjas-hapukas-magusa-vürtsikas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Meie reisivabadel aegadel saab ka õllelonksu abil end veidi rõõmustada, seda juhul kui klaasis on on pigem troopiline segumahl kui "normaalne" õlu :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment