Friday, January 1, 2021

Muda

Muda (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,04 punkti.

Toojainfo: "Chocolate Mudcake Stout brewed with cocoa nibs, cocoa paste, molasses and lactose. Made in collaboration with Chocolala chocolate crafters."

Väike lihtne pudel, sildil ... hmmm ... mees-tordiküünal? Sõrmepaksune mustjaspruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - elajasmust.

Aroom. Toorkakao. Mõrušokolaad. Röstitud juust, kusjuures hästi vana, vähemalt kolmeaastane juust. 

Esmamekk. Toornafta. Magus toornafta. Keeleotsa kuumutav, ilmselt kohe asfaldisegusse minev magus kakaonafta.

Keskmaitse. MAGUS! JÄMEJUMAL KUI MAGUS. Selle melass-tõrvaga kleebitakse ilmselt kinni laevakeresid ja väiksemaid püramiide. Kuutõrvamisest rääkimata. 

Lõppmagus. Valusmagus. Vaik-valus-magus-tökat. Selle bituumenikogusega saaks suurema koolimaja katuse ilma vaevata kaetud ja jääks staadioni kummimattide jagu veel üle ka.

Järelmekk. Nii magus, et see on juba hapu. Noh teate, umbes nii, et nii soolane et on juba mõru. Või nii kole, et on juba ilus. Või mis iganes. Igatahes nagu suhkrukaevandus, kuhu on istutatud lagrits.

FRIIGISELT ÜLEVÕLLIKAS. IlgeltKoleMagusFriigikas. Kuu- ja laevatõrvajate unistus. Õõõõõõõ.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment