Tuesday, January 26, 2021

Hopster pilsner

Hopster pilsner (Hopster, Eesti) pdl 0,5 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ei tunne veel seda jooki

Tootjainfo: "Pilsner! Bright golden lager with frothy foam and cripy flavor tuned by elegantly balanced hops. Tiny bit more than your average beer"

Keskmist kasvu purk, lihtne aga omamoodi efektne sildikujundus. Valge vahukiht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on lihtne ja linnaseline, magus ja õrna hapuka puudutusega.

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - magus-hapukas, linnaseline, aga ka toorest linnastamata viljatera meenutav. Lõppmaitse muutub pisut mõrkjamaks, murusemaks ja kergelt kuivapoolseks. Järelmekk on mõrkjas ja õõõõõige pisut vürtsikas.

Kergepoolse kehaga, korralikult karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Ülilihtne laager, mis on samas kvaliteetne ... ja täiesti iseloomutu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment