Thursday, October 6, 2022

Brokilde Brown

Brokilde Brown (To Øl, Taani). pdl 0,75 l. alc. 6,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Brown Ale" ja hinnang 46 punkti. Untappd ütleb: "Brown Ale - Other" ja 3,35

Tootjainfo: "A brown ale to beat them all. Rich, toasted malts & a variety of aromatic hops to ensure a full-flavored, complex ale"

Kopsakas pudel, minimalistlik disain. Kollane vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib superkaua. Õlle värvus - kirkalt pruunakaspunane. Aroom on magus, karamelline, leivasiirupine ja pähkline.

Esmamekk on keskmisest õrnalt raskema kehaga ja hapukas-magus. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas ja nelgine. Lõppmaitse - dubbelile omane, karamelline, veidi rauane ja röstine. Järelmekk - hapukas ja kuivapoolne, vaskne, taruvaigu ja kaneeli elementidega. U kaks minutit hiljem on kohal ka belgia pärmile omane vürtsikas õhetus

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Selline huvitav dubbeli ja brown ale vahepeale jääv andmetöötlus, mis kõlbab nii lihtsamaks joogipooliseks kui toidukõrvaseks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment